Produse cosmetice naturale

  • Antiage Exellence – Tratament nutritiv pentru tenul imbatranit

Combate semnele imbatranirii pielii, reduce liniile fine si ridurile. Optimizeaza bariera de aparare naturala a pielii.

 

  • Cleavage Tone Up – Tratament pentru fermitatea gatului si a decolteului.

Tratamenul este unul manual si localizat, bazat pe o serie de masaje si o anumita combinatie de produse. Prin sinergia ingredientelor active, zona delicata de de desubtul gatului femeii este mai tonifiata si mai neteda.

 

  • Eye Contour Mesotherapy-Tratament pentru conturul ochilor prin mezoterapie

Tratamentul este special creat pentru a elimina pungile si cearcanele; tonifica si revitalizeaza zona delicata din jurul ochilor.

 

  • Microneedle Skin Renewal – Tratment regenerant profund

Tratamentul pentru regenerare in profunzime este special recomandat in tratarea petelor, cicatricelor, ridurilor si liniilor fine. Microrolerul stimuleaza activitatea fibrobalstelor.

 

  • Moisture Balance – Tratament pentru hidratare

Este destinat tenului tanar si deshidratat. Imbunatateste nivelul de hidratare al pielii.

 

  • Oxytherapy– Tratament pentru oxigenarea pielii

Oxigenul este sursa vietii. Continutul de oxigen din celulele noastre scade odata cu trecerea timpului, motiv pentru care pielea isi pierde elasticitatea, se inroseste mai usor, isi pierde stralucirea si are un aspect lasat. Tratamentul de oxigenare combinat cu produsele BIO MER sporeste efectul dorit si realizeaza o piele intinerita si revitalizata.

 

  • Skin Boost Up – Tratament regenerant

Este un tratament ce actioneaza in profunzime si care activeaza tesutul pielii. Oxigeneaza epiderma si reduce ridurile fine. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea sensibila, obosita si stresata.

 

  • Skin Express -Tratament facial express 30 min

BIO MER a creat un tratament expres de 30 min pentru persoanele care au timp mai putin, dar care doresc sa mentina un   aspect sanatos al pielii.